Sähköinfo Severi

Tarvitsitpa tietoa sähköisen talotekniikan suunnitteluun, urakointiin tai kunnossapitoon, Severi tietää alan hyvät käytännöt ja voimassaolevat säädökset.

Severin käyttö on helppoa: kattavien hakuominaisuuksien avulla löydät oikeat tiedot sekä työtäsi helpottavat ohjeet ja lomakkeet nopeasti.

Severi auttaa määrittelemään tarpeet selkeästi sekä toteuttamaan ja dokumentoimaan asennukset laadukkaasti.

Lue lisää kaupassa »   Avaa esittely »

Tuotepaketit

Eri asiakasryhmille on koottu heille soveltuvat tuotekokonaisuudet valmiina verkkotuotepaketteina. Paketit sisältävät kohderyhmälle tarpeelliset tekniset ohjekortit, kirjat, lomakkeet ja ajantasaiset säädökset ja viranomaistiedotteet. Laajuusvaihtoehtoja on useita.

Lue lisää kaupassa »

ST-Kortisto

ST-kortisto sisältää noin 500 ST-korttia sekä noin 60 ST-käsikirjaa, -ohjeistoa sekä -esimerkkiä. Hakuja voit tehdä mm. sähkönimikkeistön, aiheen, ST-numeron, elinkaaren tai hakusanan perusteella.

Lue lisää kaupassa »

Tietokansiot

Tietokansioista löydät ajantasaiset säädökset ja viranomaistiedotteet. Valittavanasi on kolme eri aihealueista koostettua tietokansiota.

Lue lisää kaupassa »

Lomakkeet

Yli 140 ajantasaista lomaketta. Lomakkeita löydät mm. urakointiin, kunnossapitoon, rakennuttamiseen, työsuhdeasioihin sekä määräysten mukaiseen dokumentointiin.

Lue lisää kaupassa »

Ohjelmistotuotteet

Ohjelmistotuotteet auttavat sinua mm. hinnoittelussa ja massoittelussa, sähköverkon mitoittamisessa ja dokumentoinnissa.

Lue lisää kaupassa »

Sähköala-lehti

Sähköala-lehden verkkoversiossa voit lukea painetun lehden numerot näköisversiona ja lisäksi voit hakea artikkeleita arkistosta.

Lue lisää kaupassa »