7.1.2009 Lomakkeisiin omat yrityslogot 2009


Olemme ottaneet PDF -dokumenttien tuotannossa ja jakelussa käyttöön kaupallisen Adobe Extensions Server – ohjelmiston. Uutena ominaisuutena verkkoversion lomakkeiden käyttäjät voivat nyt lisätä omat yrityslogot lomakkeisiin. Logon voi aluksi lisätä noin 40 käytetyimpään lomakkeeseen. Tämä ohjelmisto mahdollistaa jatkossa lomakkeiden ja muidenkin pdf muotoisten dokumenttien uusien ominaisuuksien kehittämisen, kuten esim. erilaiset dynaamiset toiminnot. Myös lomakkeiden tallennusominaisuus tehdään jatkossa tällä ohjelmistolla.

Adobe Extensions Server –ohjelmiston hankintahinta nykyisille asiakkaille on 60 euroa/yritys/lasku. Hankintahinta on kertaluonteinen maksu.

Ohjelmiston ylläpitomaksu on 2 euro/kk/yritys/tuote, joka sisältyy vuoden 2009 hintoihin.

Lisenssimaksu koskee seuraavien tuotteiden tilaajia:
Superlisenssi, PK-lisenssi, TT-lisenssi, ST-kortisto ja kaikki ST -osakortistot, sähköalan tietokansio, verkostourakoitsijakansio ja turva-alan tietokansio. Pelkästään TES –kansio ja Sähköpätevyyden ylläpitokansion tilaajia lisenssimaksu ei koske.
Esimerkiksi jos asiakkaalla on superlisenssi, maksaa yritys 24 euroa vuodessa Extensions -ohjelman ylläpidosta ja jos asiakkaalla on tuotteet ST -kortisto ja lomakkeet, yrityksen lisenssikulut ovat 2 x 24 euroa/vuosi. Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 22%.

Yllä olevat veloitukset perustuvat verkkotuotteiden sopimusehtojen kohtaan; ”Toimituksen sisältö ja käyttöoikeusehdot; Käyttöoikeuteen ei sisälly tuotteita, joista Sähköinfo Oy joutuu maksamaan lisenssimaksua ohjelman alkuperäiselle lisenssinhaltijalle”.


Lisenssi laskutetaan vuoden ensimmäisen laskutuksen yhteydessä.

Uusilta asiakkailta peritään tilauksen yhteydessä Extensions lisenssi- ja avausmaksuna vuoden 2009 alusta 85 euroa +alv.Lisätietoa juha.gronlund@sahkoinfo.fi  tai (09) 5476 1306