11.11.2009 Verkkotuotteet on nyt SEVERI

ST -kortiston, tietokansiot, lomakkeet ja ohjelmistotuotteet löydät jatkossa tästä osoitteesta. Nimi ei tosin ole ainut asia mikä palvelussa on muuttunut - olemme parantaneen sekä palvelun ulkoasua että käytettävyyttä.
 
Vuoden 2008 lopulla tehdyn käyttäjäkyselyn pohjalta uudistimme käyttöliittymän kokonaisuudessaan. Totutut hakutoiminnot löytyvät yhä palvelusta, nyt jaoteltuna käyttäjää paremmin palvelevalla tavalla. Lisäksi teimme koko joukon parannuksia hakujen käytettävyyteen.
 
Keskeisiä uudistuksia ovat:
    * käyttäjälle näytetään viisi viimeksi avattua dokumenttia erillisenä listauksena
    *  hakusana-, luokittelu- ja selailuhaku on koottu yhteen
    * Hakutulos näytetään vain yhteen kertaan
    * luokitteluhaun valinta tapahtuu valintaruuduilla
    * hakutuloksia on tiivistetty, ei enää jaoteltu kansioittain
    *  hakutulokset järjestyvät aina ensin päivämäärän mukaan
    * kaikki luokitteluhaun valinnat pienentävät hakutuloksia
    * arkistoiduissa dokumenteissa ”ARKISTOITU” vesileima
 
Oppilaitoksille suunnattua Superlisenssiä on kehitetty tämän syksyn aikana yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Uutuutena on, että SEVERIIN on koottuna valmiiksi suosikkikansiot ammattikorkeakouluja ja toisen asteen oppilaitoksia varten. Ammattikorkeakoulujen suosikkikansiot on rakennettu kurssien pohjalta ja ammattiopistojen suosikkikansiot ovat valtakunnallisen opetusussuunnitelmien mukaisia. 
 
Aloita Severin käyttäminen kirjautumalla sivun vasemmasta laidasta, tai jos et ole vielä palvelun tilaaja, voit tilata koekäyttötunnukset tästä.