28.12.2011 Pakettirekisteripäivitykset automaattisesta Web Service palvelusta

Tarjouslaskennan pakettirekisteripäivitykset ovat siirtyneet automaattiseen Web Service palveluun. Ohjelmistotoimittajat ovat toteuttaneet pakettirekisteripäivitykset kiinteäksi osaksi ohjelmistojaan. Tekniikka on sama kuin LVISNetin saatavuus kyselyssä. Palvelusta voi päivittää pakettitietokannat koska tahansa.


Ecom Oy:n, Pajadata Oy:n, ja Visma Software Oy:n tarjouslaskentaohjelmissa käyttäjät päivittävät pakettirekisteritietokannat työasemista itse. Käyttäjät tarvitsevat käyttäjätunnuksen ja salasanan päivitysten noutamiseen. Käyttäjätunnuksena toimii oma sähköpostiosoite. Mikäli käyttäjätunnus on unohtunut tai muuttunut, uuden salasanan saa ”Lähetä salasana” toiminnolla.
Sähköposti palauttaa uuden salasanan paluupostissa automaattisesti, jos käyttäjällä on oikeudet noutaa pakettipäivityksiä.

Admicom Oy ja Mercus Software Oy hoitavat pakettitietokantojen päivitykset asiakkaidensa puolesta Web Service palvelusta, mikäli asiakkaalla on pakettipäivityssopimus Sähköinfo Oy:n kanssa.


Pakettirekisteri voidaan päivittää myös Jidea Oy massoitteluohjelmaan automaattipäivityksellä.
Lisätietoa Web Service automaattipäivityksestä saat omalta ohjelmatoimittajaltasi ja eri pakettirekisterilisensseistä kauppapaikasta osoitteessa www.sahkoinfo.fi -> OHJELMISTOTUOTTEET -> Tarjouslaskennan pakettirekisteri.