25.03.2019 Lomakkeiden toiminnassa on käyttökatko 26.03.-19 klo. 06-08

Tiistaina 26.3.2019 suoritetaan Severin ja Sähköinfon ePalvelun päivitys. Päivitys on klo. 06-08, jonka aikana lomakkeiden toiminnassa on käyttökatko.

Päivityksen yhteydessä otetaan käyttöön lomakkeiden välitallennus, uudistetaan lomakepalvelun kohdekansioiden toimintaa sekä lomakkeiden keruuta kohdekansioihin.

Lomakkeiden välitallennus palvelimelle on kokonaan uusi toiminto, jonka ansiosta Severiin tallennetun lomakkeen täyttöä voi jatkaa myöhemmin myös mobiililaitteella, ilman lomakkeen lataamista PDF-muodossa ja täydentämistä Adobe Readerissä.

Lomakkeita voi kerätä jatkossa ilman lomakekoria, suoraan kohdekansioon. Kohdekansiosta avatun lomakkeen perustietokenttä täyttyy automaattisesti kohdetiedoilla ja kohdekansiosta avattujen lomakkeiden välitallenteet löytyvät näkymästä Lomakkeet > Kohdekansiot > Lomakkeiden tallennukset. Kohdekansiokohtaiset lomaketallenteet näkyvät kaikille niille käyttäjille, joille kyseinen kohdekansio on jaettu.

Lomakkeen perustietokentän täyttötiedot valitaan lomakkeen avauksen jälkeen valikosta Toiminnot > Valitse esitäyttötiedot.

Lisäksi Omat tiedot- näkymä on jäsennelty uudelleen ja Suosikit- näkymä on siirretty yläpalkkiin. Käyttäjän omat lomaketallenteet on löydettävissä näkymästä Lomakkeet > Lomaketallenteet.