26.3.2019 Uudistettu lomakepalvelu on otettu käyttöön

Uudistetussa lomakepalvelussa on otettu käyttöön lomakkeiden välitallennus. Lisäksi on parannettu kohdekansioiden toimintaa, kohdetietojen käyttöä sekä lomakkeiden keruuta kohdekansioihin.

Lomakkeiden välitallennus palvelimelle on kokonaan uusi toiminto, jonka ansiosta Severiin tallennetun lomakkeen täyttöä voi jatkaa myöhemmin (myös mobiililaitteella) ilman sen lataamista PDF- muodossa ja täydentämistä Adobe Readerissä.

Lomakkeita voi nyt kerätä suoraan kohdekansioihin. Kohdekansiosta avatun lomakkeen perustietokenttä täyttyy automaattisesti kohdetiedoilla ja kohdekansiosta avattujen lomakkeiden välitallenteet löytyvät näkymästä Lomakkeet > Kohdekansiot > Lomakkeiden tallennukset. Kohdekansiokohtaiset lomaketallenteet näkyvät kaikille niille käyttäjille, joille kyseinen kohdekansio on jaettu.

Lomakkeen perustietokentän täyttötiedot valitaan lomakkeen avauksen jälkeen valikosta Toiminnot > Valitse esitäyttötiedot.

Severin Omat tiedot- näkymä on jäsennelty uudelleen ja Suosikit- näkymä on siirretty yläpalkkiin. Käyttäjän omat lomaketallenteet on löydettävissä näkymästä Lomakkeet > Lomaketallenteet.

Tarkemmat tiedot lomakepalvelun toiminnasta ja lomakkeiden käytöstä löytyvät täältä.