28.12.2007 Pakettirekisterin päivitys siirtynyt pois STUL:in sivuilta

Nykyiset asiakkaat on siirretty tähän järjestelmään. 
 
Vanhat käyttäjätunnukset ja salasanat eivät toimi enää uudessa osoitteessa. Nykyiset pakettirekisteriasiakkaat, joilla ei ole ennestään mitään verkkotuotteita, kirjautuvat ensimmäisellä käyttökerralla omalla sähköpostiosoitteella siten että oma sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksena ja salasanana. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti tällöin salasanan ja lähettää sen käyttäjän sähköpostilaatikkoon. Rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua myös suoraan pakettien päivitykseen osoitteeseen www.sahkoinfo.fi/tarjouslaskenta. Päivitykset löytyvät kohdasta "Ohjelmistotuotteet -> Tarjouslaskenta"
 
Tarjouslaskentapakettien hinnoittelu on myös muuttunut. Syöttösivuista ei peritä enää erillistä ylläpitomaksua, vaan kaikki Ecom Oy:n, Mercus Software Oy:n ja Vismasoftware Oyj:n asiakkaat saavat automaattisesti syöttösivut käyttöönsä. Ylläpitosopimuksen minipituus on yksi vuosi.
Yhden käyttäjän ylläpitohinta vuodelle 2008 on 26 euroa/kk ja monen käyttäjän version hinta on 39 euroa/kk. Hintoihin lisätään alv. 22%. Tarjouslaskentapaketit tilataan verkkotuotteiden ”Ohjelmistotuotteet” -osiosta.
 
Lisätietoja tarjouslaskentapaketeista juha.gronlund@stul.fi tai puh. 09 5476 1306